Veelgestelde Vragen

Verzending

In de meeste gevallen binnen 1 tot 3 werkdagen. Zodra wij jouw bestelling ontvangen hebben doen wij ons best om deze zo snel mogelijk te verzenden. Zodra hij bij PostNL is kun je met de track en trace code je bestelling volgen. Mocht er vertraging oplopen hoort u dit van ons.

Wij verzenden momenteel alleen naar Nederland en België. Als je vanuit België bestelt betaal je altijd verzendkosten.  Dit is €13,- bij PostNL. In overleg willen wij een andere verzendmethode gebruiken. Neem in dit geval contact met ons op. klantenservice@mystis.nl

Bestellingen en Retouren

Zodra wij je bestelling hebben ontvangen krijg je een orderbevestiging in je mailbox. Als je bestelling is betaald gaan wij deze voor je verwerken en opsturen via PostNL. Je krijgt dan een verzendbevestiging in je mailbox en een Track & Trace code waarmee je je bestelling kunt volgen.

Het is helaas niet mogelijk je bestelling aan te passen. Het is wel mogelijk je bestelling te annuleren. In dat geval neem je contact met ons op voordat de bestelling is verzonden is. Als je bestelling al verzonden is is het helaas niet meer mogelijk je bestelling te annuleren.

Neem contact met ons op als jij je product wil retourneren. Je kan je producten binnen 14 dagen na ontvangst retour melden, mits het product onbeschadigd en onaangepast is. Dat wil zeggen dat het product nog verkoopbaar moet zijn. Bij verwijdering van labels en/of hangtags is het niet meer mogelijk om te retourneren. Meer informatie vind je in onze algemene voorwaarden.

Als de klant gebruik maakt van het herroepingsrecht, wordt de klant verantwoordelijk gehouden voor de kosten van het retourneren van de producten.

Geef ook altijd de track en trace code door van je retour!

Ons retour adres is:
t.n.v. Mystis
Luyckenstraat 1
9636 GH
Zuidbroek

Producten

Die kun je vinden op deze pagina. Daar vind je ook de wasvoorschriften.

Betalingen

Je kan bij ons betalen via iDeal, Paypal of bankoverschrijving.